Cankarjeva cesta 4, 1000 Ljubljana E: info@arsderma-dcp.si
Samoplačniška ambulanta:
T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206
× DCP in Arsderma sta se združila v Dermatološki, laserski in estetski center ARSDERMA-DCP.
Nova lokacija našega dermatološkega centra: Cankarjeva cesta 4, Ljubljana

Laserska terapija s CO2RE Intima je neinvaziven, varen, hiter in učinkovit nekirurški medicinski postopek za pomlajevanje nožnice, zdravljenje stresne urinske inkontinence in lajšanje težav vulvovaginalne atrofije, kot so suha in razdražena nožnica in zunanje spolovilo. Pomlajevanje nožnice s CO2RE Intima laserjem pomaga izboljšati intimno ravnovesje in počutje žensk.

S CO2RE Intima laserjem na neboleč način pospešimo regeneracijo vseh, zlasti pa globljih plasti nožnice, ki se ji tako izboljša prožnost, elastičnost, vlažnost in oblika, izboljša se zadrževanje urina in spolnost.

Poseg opravijo po pogovoru in pregledu usposobljeni zdravniki ginekologi, ki s pomočjo CO2 laserja nežno sprostijo energijo v steno nožnice. Postopek prinese hitro in dolgotrajno izboljšanje stanja nožnice in intimnega ravnovesja.

S CO2RE Intima laserjem lahko učinkovito izboljšamo tudi izgled zunanjega spolovila, ki se mu povrne čvrstost in mladosten videz.

Žensko intimno ravnovesje

Izguba napetosti nožnice (vaginalnega tonusa) je posledica različnih dejavnikov, zlasti staranja, nosečnosti in porodov. Med nosečnostjo in porodom se raztegnejo stena nožnice in mišice medeničnega dna. S staranjem pa padajo koncentracije spolnih hormonov, ki pomagajo pri vzdrževanju tonusa nožnice, zato postane nožnica bolj ohlapna in ne nudi podpore sečnici, kar vodi lahko do urinske inkontinence, sprva le ob kihanju, kašljanju, skakanju, teku, smejanju, kasneje pa že tudi ob manjših naporih ali celo v mirovanju. To se dogaja zlasti v perimenopavzi, lahko pa že v mlajših letih, še posebej po nosečnostih in porodih.

Zaradi padca hormonov (predvsem estrogenov) postaja nožnica z leti tudi vse bolj suha, občutljiva in pogosteje srbeča, kar je moteče pri spolnih odnosih, pa tudi v vsakodnevnem življenju.

Vse te težave omili ali celo odpravi zdravljenje s CO2RE Intima laserjem.

Koliko terapij priporočamo?

Večina žensk potrebuje 3 terapije v razmaku 3-4 tednov, posamezna terapija traja do pol ure. Rezultati se občutijo že po prvi terapiji. Po terapiji se lahko takoj vrnete k vsakdanjim opravilom, le spolne odnose je priporočljivo odložiti za teden dni.

Kasneje je priporočena vzdrževalna terapija enkrat letno.

Za izboljšanje izgleda zunanjega spolovila običajno zadošča že ena terapija.

Imate vprašanje, kontaktirajte nas!

T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206
E-mail: info@arsderma-dcp.si

Trajno lasersko odstranjevanje dlak

Do svilnato gladke kože brez dlačic z lasersko depilacijo.

Lasersko odstranjevanje razširjenih žilic

Neinvazivna, najmanj boleča in izjemno učinkovita metoda za odpravljanje nekaterih žilnih sprememb na koži.

Preventivni pregledi kože

Med redne preventivne preglede človeškega telesa sodi preventivni pregled kože za zgodnje odkrivanje kožnega...

Alergološko testiranje

Kožne bolezni so lahko povezane z alergijami na določene snovi, ki jih zaužijemo, vdihujemo ali pride naša koža...

×

Obveščamo vas, da je Dermatološki center Arsderma-DCP ponovno odprl svoja vrata. Za naročanje smo dogeljivi po telefonu 040601206 ali e-pošti info@arsderma-dcp.si.

Prosimo vas, da na pregled pridete največ 5 minut pred določenim terminom, pred vstopom v stavbo si razkužite roke in nadenite masko. V primeru znakov okužbe zgornjih dihal ostanete doma in pokličete svojega osebnega zdravnika.