Cankarjeva cesta 4, 1000 Ljubljana E: info@arsderma-dcp.si T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206

Laserska terapija s CO2RE Intima je neinvaziven, varen, hiter in učinkovit nekirurški medicinski postopek za pomlajevanje nožnice, zdravljenje stresne urinske inkontinence in lajšanje težav vulvovaginalne atrofije, kot so suha in razdražena nožnica in zunanje spolovilo. Pomlajevanje nožnice s CO2RE Intima laserjem pomaga izboljšati intimno ravnovesje in počutje žensk.

S CO2RE Intima laserjem na neboleč način pospešimo regeneracijo vseh, zlasti pa globljih plasti nožnice, ki se ji tako izboljša prožnost, elastičnost, vlažnost in oblika, izboljša se zadrževanje urina in spolnost.

Poseg opravijo po pogovoru in pregledu usposobljeni zdravniki ginekologi, ki s pomočjo CO2 laserja nežno sprostijo energijo v steno nožnice. Postopek prinese hitro in dolgotrajno izboljšanje stanja nožnice in intimnega ravnovesja.

S CO2RE Intima laserjem lahko učinkovito izboljšamo tudi izgled zunanjega spolovila, ki se mu povrne čvrstost in mladosten videz.

Žensko intimno ravnovesje

Izguba napetosti nožnice (vaginalnega tonusa) je posledica različnih dejavnikov, zlasti staranja, nosečnosti in porodov. Med nosečnostjo in porodom se raztegnejo stena nožnice in mišice medeničnega dna. S staranjem pa padajo koncentracije spolnih hormonov, ki pomagajo pri vzdrževanju tonusa nožnice, zato postane nožnica bolj ohlapna in ne nudi podpore sečnici, kar vodi lahko do urinske inkontinence, sprva le ob kihanju, kašljanju, skakanju, teku, smejanju, kasneje pa že tudi ob manjših naporih ali celo v mirovanju. To se dogaja zlasti v perimenopavzi, lahko pa že v mlajših letih, še posebej po nosečnostih in porodih.

Zaradi padca hormonov (predvsem estrogenov) postaja nožnica z leti tudi vse bolj suha, občutljiva in pogosteje srbeča, kar je moteče pri spolnih odnosih, pa tudi v vsakodnevnem življenju.

Vse te težave omili ali celo odpravi zdravljenje s CO2RE Intima laserjem.

Koliko terapij priporočamo?

Večina žensk potrebuje 3 terapije v razmaku 3-4 tednov, posamezna terapija traja do pol ure. Rezultati se občutijo že po prvi terapiji. Po terapiji se lahko takoj vrnete k vsakdanjim opravilom, le spolne odnose je priporočljivo odložiti za teden dni.

Kasneje je priporočena vzdrževalna terapija enkrat letno.

Za izboljšanje izgleda zunanjega spolovila običajno zadošča že ena terapija.

Imate vprašanje, kontaktirajte nas!

T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206
E-mail: info@arsderma-dcp.si

Adijo poletje 2023 in živijo brezskrbno poletje 2024!

Morda veste, koliko časa in denarja ste to poletje porabili za britje ali depilacijo dlačic? Vsakodnevno britje...

Telovadite, rezultatov pa (še) ni?

Včasih se zgodi, da kljub redni telovadbi in zdravi prehrani, še vedno nismo povsem zadovoljni s svojim izgledom. ...

Dermapen 4™ - najbolj priljubljen postopek za izboljšanje izgleda kože

Dermapen 4™ je edini originalen microneedling na trgu. Uporabljamo ga predvsem za izboljšanje izgleda kože –...

Žilne spremembe na koži

Nekatere žilne spremembe na koži lahko zelo učinkovito zdravimo z visoko energetskimi žilnimi laserji. Manjša...