Cankarjeva cesta 4, 1000 Ljubljana E: info@arsderma-dcp.si T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206

V Arsderma-DCP d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo vaše osebne podatke varovati v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Splošno uredbo o varstvu podatkov, tem Pravilnikom o zasebnosti ter drugo veljavno slovensko zakonodajo.

Ta Pravilnik o zasebnosti (v nadaljevanju Pravilnik) ureja vrste osebnih podatkov, namene obdelave osebnih podatkov, rok njihove hrambe ter pravice, ki jih ima posameznik v zvezi s svojimi osebnimi podatki.

Vsi izrazi, uporabljeni v tem Pravilniku, imajo pomen, kot ga določa Splošna uredba o varstvu podatkov.

1. Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec vaših osebnih podatkov je Arsderma-DCP d.o.o., Cankarjeva cesta 4, 1000 Ljubljana, matična številka:1622765000, davčna številka: SI84167505, e-naslov: info@arsderma-dcp.si, URL: www.arsderma-dcp.si, telefonska številka: +386 (0) 1 43 66 330.

2. Vrste osebnih podatkov, namen obdelave, podlaga obdelave in rok hrambe

Obisk spletne strani

 1. Vrste osebnih podatkov: ob vsakem obisku spletne strani Arsderma-DCP d.o.o. spletni strežnik avtomatično beleži in shranjuje nekatere podatke, vezane na obisk spletne, in sicer, vendar ne izključno: podatke o spletnem brskalniku in programski opremi, čas obiska in IP naslov. Tako zbrane podatke obdelujemo s pomočjo t.i. piškotov, katerih uporabo potrdite ob vsakokratnem obisku spletne strani. Te vrste podatkov ne povezujemo z osebnimi podatki posameznika.
 2. Namen obdelave: podatke obdelujemo za namene merjenja obiskanosti spletne strani, optimizacije spletne strani in z namenom zagotavljanja varnosti omrežja in informacij.
 3. Podlaga obdelave: podatke obdelujemo na podlagi vaše potrditve namestitve spletnih piškotkov in na podlagi naših zakonitih interesov.
 4. Rok hrambe: podatke hranimo 30 dni od dne obiska spletne strani.

Prijava na e-novice

 1. Vrste osebnih podatkov: v kolikor se na naši spletni strani prijavite na e-novice ali pa se za to odločite ob izpolnitvi Vprašalnika pred predvidenim ambulantnim pregledom in posegom, obdelujemo vaš elektronski naslov.
 2. Namen obdelave: vaš elektronski naslov obdelujemo z namenom pošiljanja elektronskih sporočil z obvestili o novicah, pomembnih informacijah o našem poslovanju in ponudbi, člankih in drugih informacijah s področja našega delovanja.
 3. Podlaga obdelave: podatke obdelujemo na podlagi vaše privolitve, dane s prijavo na e-novice, oziroma ob označitvi polja na Vprašalniku pred predvidenim ambulantnim pregledom in posegom, da želite prejemati e-novice.
 4. Rok hrambe: podatke hranimo do vašega preklica privolitve, ki ga podate tako, da se od prejemanja e-novic odjavite. To storite na način, da kliknete na označeno povezavo »Odjava«, ki se nahaja na dnu vsakega elektronskega sporočila ali pisno zahtevo pošljete na kontaktne podatke upravljavca oziroma za obdobje, kot to določa zakon.

Izpolnitev kontaktnega obrazca

 1. Vrste osebnih podatkov: v kolikor izpolnite in pošljete kontaktni obrazec »Pišite nam«, ki se nahaja pod zavihkom »Kje nas najdete« na naši spletni strani, obdelujemo vaše ime in priimek, elektronski naslov in morebitne druge osebne podatke, ki nam jih poljubno razkrijete v vsebini sporočila, ki ga oddate preko kontaktnega obrazca.
 2. Namen obdelave: vaše ime in priimek, elektronski naslov ter morebitne druge osebne podatke, ki nam jih poljubno razkrijete, obdelujemo z namenom oblikovanja in pošiljanja odgovora na vaše sporočilo, ki nam ga pošljete preko kontaktnega obrazca in za naše zakonite interese.
 3. Podlaga obdelave: podatke obdelujemo na podlagi vaše privolitve, dane z izpolnjenim in poslanim kontaktnim obrazcem, in na podlagi naših zakonitih interesov.
 4. Rok hrambe: podatke hranimo 5 let od izpolnitve kontaktnega obrazca oziroma za daljše obdobje, v kolikor to določa zakon.

Zdravstvena obravnava pacientov

 1. Vrste osebnih podatkov: ob izpolnitvi Vprašalnika pred predvidenim ambulantnim pregledom in posegom ter tekom in po zaključku zdravstvene obravnave obdelujemo vaše naslednje osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, naslov, telefon, elektronski naslov ter zdravstvene podatke, ki jih potrebujemo za strokovno in celovito zdravstveno obravnavo.
 2. Namen obdelave: vaše osebne podatke obdelujemo z namenom celovite zdravstvene obravnave, ki vključuje obravnavo ob ambulantnem pregledu in obravnavo tekom ter po zaključku posega.
 3. Podlaga obdelave: podatke obdelujemo na podlagi vaše privolitve, dane z izpolnjenim Vprašalnikom pred predvidenim ambulantnim pregledom in posegom.
 4. Rok hrambe: podatke hranimo v skladu z določbami veljavne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in varstvu zdravstvenih podatkov.

3. Uporabniki osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko na podlagi pogodbe v obdelavo zaupamo našim skrbno izbranim pogodbenim partnerjem, ki zagotavljajo zadostna jamstva za ustrezen nivo varstva osebnih podatkov in njihovo zakonito obdelavo. Prav tako lahko vaše osebne podatke delimo s pooblaščenimi revizorji in zunanjimi svetovalci.

4. Prenos osebnih podatkov v tretje države

Vaših osebnih podatkov ne iznašamo v tretje države. Pred morebitnim prenosom vas bomo o tem izrecno obvestili in zaprosili za soglasje.

5. Varstvo osebnih podatkov

Vaše osebne podatke se zavezujemo pred nepooblaščenim dostopom, uporabo, razkritjem, uničenjem ali spremembo varovati v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo in skladno z najvišjim standardom skrbnosti ter stanjem tehnike.

6. Pravice posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki

V skladu z veljavno zakonodajo imate v zvezi z vašimi osebnimi podatki naslednje pravice:

 • pravico do dostopa: od upravljavca lahko zahtevate dostop do osebnih podatkov in informacije o njihovi obdelavi;
 • pravico do popravka: od upravljavca lahko zahtevate, da brez nepotrebnega odlašanja popravi netočne osebne podatke oziroma dopolni nepopolne osebne podatke;
 • pravico do izbrisa: od upravljavca lahko zahtevate, da brez nepotrebnega odlašanja izbriše osebne podatke;
 • pravica do omejitve obdelave: od upravljavca lahko zahtevate, da omeji obdelavo, kadar velja eden od naslednjih primerov: (i) ko oporekate točnosti podatkov, in sicer za obdobje, ki upravljavcu omogoča preveriti točnost osebnih podatkov; (ii) ko je obdelava nezakonita in nasprotujete izbrisu osebnih podatkov ter namesto tega zahtevate omejitev njihove uporabe; (iii) ko upravljavec osebnih podatkov ne potrebuje več za namene obdelave, temveč jih vi potrebujete za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov; (iv) ko ste vložili ugovor v zvezi z obdelavo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov, dokler se ne preveri, ali zakoniti razlogi upravljavca prevladajo nad razlogi iz katerih ste vložili ugovor;
 • pravica do prenosljivosti podatkov: od upravljavca lahko zahtevate prejem osebnih podatkov v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki, prav tako imate pravico da da osebne podatke posredujete drugemu upravljavcu, ne da bi vas upravljavec pri tem oviral;
 • pravica do ugovora obdelavi: obdelavi, ki temelji na podlagi zakonitih interesov upravljavca lahko kadarkoli ugovarjate, pri čemer lahko upravljavec dokaže nujne legitimne razloge, ki prevladajo nad vašimi interesi, pravicami in svoboščinami. Prav tako lahko kadarkoli ugovarjate obdelavi za namene neposrednega trženja;
 • pravica preklicati privolitev: v kolikor obdelava temelji na privolitvi, lahko to kadarkoli prekličete, pri čemer preklic ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je izvajala do preklica;
 • pravica do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu: v kolikor menite, da so bile vaše pravice v zvezi z osebnimi podatki kršene ali da ste utrpeli nezakonito obdelavo osebnih podatkov lahko vložite pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip(at)ip-rs.si

7. Kontaktni podatki

Vsa vprašanja glede obdelave osebnih podatkov, varstva osebnih podatkov in zahteve glede uveljavljanja vaših pravic v zvezi z osebnimi podatki, lahko naslovite na e-naslov: info@arsderma-dcp.si.

8. Končne določbe

Pridržujemo si pravico do sprememb in dopolnitev tega Pravilnika, v sled česar vam svetujemo njegovo stalno spremljanje. V kolikor bodo spremembe bistvene, vas bomo o njih obvestili na primeren način (z obvestilom na spletni strani in z elektronskim sporočilom).

 

Datum sprejema: Maj 2018
Datum zadnje posodobitve: Marec 2019

MESEC MAJ – mesec boja proti melanomu

Melanom je najnevarnejši kožni rak, saj lahko zelo hitro zaseva v ostale organe. Ozdravljiv je le, če ga odkrijemo...

Že to poletje brez dlačic?

Najpogostejša vprašanja, ki jih dobimo glede trajnega laserskega odstranjevanja dlačic: Ali poseg boli? So...

Z aparatom Tixel učinkovito nad brazgotine po aknah

Tixel je frakcijski sistem, ki deluje z naravno toploto. Na koži povzroči mikro termične poškodbe in s tem...

5 razlogov zakaj je lasersko odstranjevanje dlačic prava odločitev

5 razlogov zakaj je lasersko odstranjevanje dlačic prava odločitev: odstranitev je trajna*, zato boste vedno...