Cankarjeva cesta 4, 1000 Ljubljana E: info@arsderma-dcp.si T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206

Zahteve in pričakovanja današnje družbe po mladostnem in vitalnem videzu so vsak dan večje. Med nami si verjetno vsak želi ohraniti večno mladosten videz.

Estetska dermatologija je mlado področje medicine. Zajema  vse sodobne dermatološke postopke, ki vodijo do lepšega izgelda in mladostnega videza vaše kože. Združuje medicino in nauk o lepoti, estetiki ...

Estetska dermatologija

V svetu in pri nas število opravljenih estetskih posegov vsako leto naraste za 25 %. Še posebej narašča priljubljenost »minimalno invazivnih postopkov« (laserski posegi, mezoterapija, radiofrekvenčni postopki, kemični pilingi, fotobiomodulacija, injiciranje polnil, botulinskega toksina …).

Številni postopki, ki so nam dandanes na razpolago, upočasnjujejo staranje kože in izboljšujejo oz. podaljšajo učinek drugih, bolj agresivnih kirurških postopkov.

Če se odločite za tovrstne spremembe, vam bomo pri tem z veseljem pomagali. Z visokim strokovnim znanjem, bogatimi izkušnjami, vrhunskimi aparaturami in najsodobnejšimi postopki.

Izbirate lahko med nekaterimi kirurškimi, laserskimi ter dermatološkimi in dermatokozmetičnimi postopki.

Priporočamo vam, da se pred načrtovanim estetskim posegom naročite na posvet k našim izkušenim dermatologom, ki jim boste zaupali vaše želje in pričakovnja. Ob tem vam bodo naši specialisti predstavili in svetovali najboljše možnosti za dosego željenega videza.

Estetska dermatokirurgija in pomlajevanje

Dermatologi lahko s številnimi sodobnimi posegi pomembno doprinesemo k ohranjanju mladostnega videza. Estetski postopki so vse bolj prijazni, ne zahtevajo odsotnosti od vsakdanjih aktivnosti in so vse bolj učinkoviti.

Z njimi lahko dosežemo izboljšanje kožne strukture in videza kože, zmanjšanje pigmentacij in rdečine, bolj gladko, in mladostno polt, pa tudi sijočo, nežnejšo in bolj voljno površino. Odstranjujemo lahko moteče kožne izrastke, fibrome, bradavičke in gladimo kožo oziroma popravljamo brazgotine. Kateri izmed postopkov je za vas in vašo kožo najbolj primeren, vam bo svetoval izkušen strokovnjak dermatolog med posvetom in po pregledu vaše kože.

Za glajenje gub, popravljanje od sonca poškodovane kože, odstranjevanje izrastkov in pigmentnih lis vam nudimo najbolj učinkovite pomlajevalne metode in postopke.

Imate vprašanje, kontaktirajte nas!

T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206
E-mail: info@arsderma-dcp.si

Izpolnjevanje pogoja PCT

Za obravnavo v Dermatološkem centru Arsderma-DCP je z namenom zajezitve širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2...

Poletne ugodnosti na pakete laserskega odstranjevanja dlačic

Posege laserskega odstranjevanja dlačic lahko ob upoštevanju navodil povsem varno izvajamo tudi poleti.

...

VelaShape III - brezplačni posvet in 25 % popust

Novoletne zaobljube je lahko sprejeti, nekoliko težje pa jih je doseči. Veliko novoletnih zaobljub je namenjenih...

Naj celulit postane preteklost

Zakaj imajo ženske več celulita kot moški? Odgovor se skriva v strukturi kože enih in drugih. Pri ženskah...

×

Za obravnavo v Dermatološkem centru Arsderma-DCP je z namenom zajezitve širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 obvezno izpolnjevanje pogoja PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

Hvala za razumevanje!

Preberite več