Cankarjeva cesta 4, 1000 Ljubljana E: info@arsderma-dcp.si T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206
08.03.2021

Drage dame!

Ob dnevu žena vam ponujamo, da lahko paket treh posegov za oblikovanje telesa z VelaShape III kupite 25 % ugodneje, mi pa vam podarimo kemični piling obraza.

VelaShape III je vodilni sistem na svetu za oblikovanje telesa in odstranjevanje celulita. Spremembe boste opazile že po prvem tretmaju, saj koža postane bolj gladka in čvrsta. Da dosežemo optimalen rezultat, pa so v povprečju potrebne 3 terapije. Pred prvim posegom boste opravili brezplačen posvet pri naši terapevtki, ki bo odgovorila na vsa vaša vprašanja glede posegov ter povedala, kakšne rezultate lahko pričakujete.

Da bo tudi koža vašega obraza lepa in sijoča, vam podarimo kemični piling. Kemični piling deluje tako, da s pomočjo kemične raztopine, ki jo nanesemo na kožo, odstranimo odmrle kožne celice in spodbudimo nastajanje novih. Po posegu je koža mehkejša, prožnejša in ima svež videz.

Akcija velja ob nakupu paketa treh posegov z VelaShape III od ponedeljka, 8. marca do srede, 31. marca 2021. Popusti se med seboj ne seštevajo! Darilo - kemični piling obraza ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo storitev.

December prinaša praznične ugodnosti

Da bodo letošnji prazniki še lepši smo za vas pripravili nekaj ugodnosti:

15. 12. 2021–31. 12....

Spoznajte Dermatološki center Arsderma-DCP

Dermatološki center Arsderma-DCP se nahaja v centru Ljubljane. Odprti smo tudi v času pandemije COVID-19. Pri...

Black Friday

Mesec november je mesec, ko boste petek pričakali še raje!

Vsak petek od...

Preventivni pregled pigmentnih znamenj lahko reši življenje!

Kožni rak je ozdravljiv le, če ga odkrijemo in zdravimo dovolj zgodaj.

...

×

Za obravnavo v Dermatološkem centru Arsderma-DCP je z namenom zajezitve širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 obvezno izpolnjevanje pogoja PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

Hvala za razumevanje!

Preberite več