Cankarjeva cesta 4, 1000 Ljubljana E: info@arsderma-dcp.si T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206
24.11.2020

Black Friday je pred vrati. Tokrat vas razvajamo z ekskluzivnim 50 % popustom na lasersko odstranjevanje dlačic za predel po vaši želji.

Black Friday je pred vrati. Tokrat vas razvajamo z ekskluzivnim 50 % popustom na lasersko odstranjevanje dlačic za predel po vaši želji.

Popust velja le v petek, 27. 11. 2020.

Pred prvim posegom laserskega odstranjevanja dlačic je potrebno opraviti posvet. Zaradi trenutne epidemiološke situacije v državi, bomo v četrtek, 26. 11. 2020 organizirali brezplačne ONLINE posvete. Kako se lahko naročite? Pokličete našo administrativno službo na 040 601 206 ali pišite na info@arsderma-dcp.si ter si rezervirate termin. 

Popust velja ob nakupu paketa treh posegov ali plačila akontacije* za paket treh posegov za katerikoli predel. Paket ni prenosljiv med osebami. Popusti veljajo do zapolnitve razpoložljivih terminov. Popusti se med seboj ne seštevajo. 

S karticami NLB Visa, NLB Mastercard in Diners je možno tudi plačilo na obroke. 

*Če se boste odločili za lasersko odstranjevanje dlačic in bi radi izkoristili popust, a s posegi ne bi začeli takoj, lahko plačate akontacijo za poseg v višini 20 % vrednosti paketa in si tako rezervirate popust. Celotno kupnino pa poravnate pred prvim posegom. Akontacija vam ne propade in ni časovno omejena.

December prinaša praznične ugodnosti

Da bodo letošnji prazniki še lepši smo za vas pripravili nekaj ugodnosti:

15. 12. 2021–31. 12....

Spoznajte Dermatološki center Arsderma-DCP

Dermatološki center Arsderma-DCP se nahaja v centru Ljubljane. Odprti smo tudi v času pandemije COVID-19. Pri...

Black Friday

Mesec november je mesec, ko boste petek pričakali še raje!

Vsak petek od...

Preventivni pregled pigmentnih znamenj lahko reši življenje!

Kožni rak je ozdravljiv le, če ga odkrijemo in zdravimo dovolj zgodaj.

...

×

Za obravnavo v Dermatološkem centru Arsderma-DCP je z namenom zajezitve širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 obvezno izpolnjevanje pogoja PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

Hvala za razumevanje!

Preberite več