Cankarjeva cesta 4, 1000 Ljubljana E: info@arsderma-dcp.si T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206
24.11.2020

Black Friday je pred vrati. Tokrat vas razvajamo z ekskluzivnim 50 % popustom na lasersko odstranjevanje dlačic za predel po vaši želji.

Black Friday je pred vrati. Tokrat vas razvajamo z ekskluzivnim 50 % popustom na lasersko odstranjevanje dlačic za predel po vaši želji.

Popust velja le v petek, 27. 11. 2020.

Pred prvim posegom laserskega odstranjevanja dlačic je potrebno opraviti posvet. Zaradi trenutne epidemiološke situacije v državi, bomo v četrtek, 26. 11. 2020 organizirali brezplačne ONLINE posvete. Kako se lahko naročite? Pokličete našo administrativno službo na 040 601 206 ali pišite na info@arsderma-dcp.si ter si rezervirate termin. 

Popust velja ob nakupu paketa treh posegov ali plačila akontacije* za paket treh posegov za katerikoli predel. Paket ni prenosljiv med osebami. Popusti veljajo do zapolnitve razpoložljivih terminov. Popusti se med seboj ne seštevajo. 

S karticami NLB Visa, NLB Mastercard in Diners je možno tudi plačilo na obroke. 

*Če se boste odločili za lasersko odstranjevanje dlačic in bi radi izkoristili popust, a s posegi ne bi začeli takoj, lahko plačate akontacijo za poseg v višini 20 % vrednosti paketa in si tako rezervirate popust. Celotno kupnino pa poravnate pred prvim posegom. Akontacija vam ne propade in ni časovno omejena.

Black Friday: 50 % popust na lasersko odstranjevanje dlačic in ONLINE posveti

Black Friday je pred vrati. Tokrat vas razvajamo z ekskluzivnim 50 % popustom na lasersko odstranjevanje dlačic za...

Naj celulit postane preteklost

Zakaj imajo ženske več celulita kot moški? Odgovor se skriva v strukturi kože enih in drugih. Pri ženskah...

Lasersko odstranjevanje dlačic: 50 % popust na 7. in vsak nadaljnji poseg

Zakaj je za trajno odstranitev dlačic potrebnih vsaj 5-7 posegov z laserjem? Zato, ker laser uniči le tiste...

Trajno lasersko odstranjevanje dlak

Do svilnato gladke kože brez dlačic z lasersko depilacijo.

×

OSTAJAMO ODPRTI!

Obveščamo vas, da je Dermatološki center Arsderma-DCP ODPRT. Za naročanje smo dosegljivi po telefonu 040601206 ali e-pošti info@arsderma-dcp.si.

Prosimo vas, da na pregled ali poseg pridete največ 5 minut pred določenim terminom, pred vstopom v stavbo si razkužite roke in nadenite zaščitno masko. V primeru znakov okužbe zgornjih dihal ostanete doma in pokličete svojega osebnega zdravnika.
#ostanimozdravi