Cankarjeva cesta 4, 1000 Ljubljana E: info@arsderma-dcp.si
Samoplačniška ambulanta:
T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206
× DCP in Arsderma sta se združila v Dermatološki, laserski in estetski center ARSDERMA-DCP.
Nova lokacija našega dermatološkega centra: Cankarjeva cesta 4, Ljubljana
11.12.2017

Za vas smo v zimskem času pripravili številne ugodnosti, da boste lahko sveži vstopili v novo leto.

 

TRANSDERMALNA MEZOTERAPIJA

Transdermalna mezoterapija je postopek, kjer z najnovejšim toplotnim frakcijskim sistemom Tixel na koži naredimo mikro poškodbe, nato pa nanesemo hialuronsko kislino, vitamine, aminokisline in antioksidante, ki spodbujajo nastanek kolagena, obnavljajo celice in gladijo površinske gube. To je ne-invazivna in zelo učinkovita metoda za pomlajevanje kože obraza, rok, vratu in dekolteja. Koža se regenerira, navlaži in postane bolj elastična. Postopek je primeren za ženske in moške vseh starosti.

Postopek z aparatom Tixel je očem prijazen in ne povzroča sevanja. Tretmaji so kratki, neudobja in bolečine pa pacienti skoraj ne čutijo. V zimskem času ponujamo ugodnost:

  • –30 % na paket treh posegov
  • –20 % na posamezni poseg

 

LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAČIC

Kot prvi v Sloveniji, smo uvedli trajno lasersko depilacijo pred skorajda 20 leti in opravili več deset tisoč posegov. Učinkovito odstranjevanje dlak z laserjem je posledica delovanja laserskega žarka na žive dele dlačnega mešička. Laserski žarek določene valovne dolžine se ob prehodu skozi kožo absorbira v pigmentu (melaninu) dlačic, ob tem pa pride do sproščanja toplotne energije in uničenja dlačnega mešička. Na ta način lahko dokončno uničimo le tiste dlake, ki so v trenutku posega v aktivni fazi rasti (5-15 % dlak), zato je postopek potrebno večkrat ponoviti (5-8 ponovitev), da dosežemo čim boljši uspeh.

Postopek z laserjem je neinvaziven, kar pomeni, da deluje preko površine kože in je ne prebada, zato ne pride do zapletov (npr. okužbe), kot pri preostalih metodah odstranjevanja dlak. Po posegih z laserjem se odpravijo tudi težave z vraščanjem dlak.

  • –30 % na paket za predel bikinija
  • –30 % na paket za predel rok
  • –30 % na paket za predel hrbta

V zimskem času vam nudimo BREZPLAČNI POSVET PRED LASERSKIM ODSTRANJEVANJEM DLAČIC.

 

KEMIČNI PILING

Kemični piling (peel, ang. luščenje) je postopek, ki ga v estetski dermatologiji uporabljamo za izboljšanje videza kože. Gre za ne-invazivni postopek, ki je primeren za ženske in moške vseh starosti. S pomočjo kemične raztopine, ki jo nanesemo na kožo, odstranimo odmrle kožne celice in spodbudimo nastajanje novih. Po posegu je koža mehkejša, prožnejša in ima svež videz.

Uporabljamo ga za izboljšanje in glajenje kožne površine in za odpravljanje pigmentacij kože. Z določenimi kislinami lahko uspešno zdravimo nekatere oblike aken in aktiničnih keratoz. Najpogosteje uporabljamo glikolno kislino (izboljša pigmentne lise, omehča grobo in suho kožo, stimulira kožne celice k obnovi, spodbuja tvorbo novih kolagenskih vlaken in ima blag pomlajevalni učinek), salicilno kislino (zdravljenje aken, rosaceeje, deluje protivnetno, izboljša pigmentne lise) in triklorocetno kislino (odstrani povrhnje pigmentne madeže in aktinične keratoze).

  • –30 % na paket treh posegov

 

Dodatne informacije, rezervacije terminov in konzultacije:
T: 01 43 66 330
E: info@arsderma-dcp.si

Ponudba velja od 11. 12. 2017 do 31. 1. 2018.

Trajno lasersko odstranjevanje dlak

Do svilnato gladke kože brez dlačic z lasersko depilacijo.

Lasersko odstranjevanje razširjenih žilic

Neinvazivna, najmanj boleča in izjemno učinkovita metoda za odpravljanje nekaterih žilnih sprememb na koži.

Preventivni pregledi kože

Med redne preventivne preglede človeškega telesa sodi preventivni pregled kože za zgodnje odkrivanje kožnega...

Alergološko testiranje

Kožne bolezni so lahko povezane z alergijami na določene snovi, ki jih zaužijemo, vdihujemo ali pride naša koža...

×

Obveščamo vas, da je Dermatološki center Arsderma-DCP ponovno odprl svoja vrata. Za naročanje smo dogeljivi po telefonu 040601206 ali e-pošti info@arsderma-dcp.si.

Prosimo vas, da na pregled pridete največ 5 minut pred določenim terminom, pred vstopom v stavbo si razkužite roke in nadenite masko. V primeru znakov okužbe zgornjih dihal ostanete doma in pokličete svojega osebnega zdravnika.