Cankarjeva cesta 4, 1000 Ljubljana E: info@arsderma-dcp.si T: +386 (0) 1 43 66 330
M: +386 (0) 40 601 206
11.12.2017

Za vas smo v zimskem času pripravili številne ugodnosti, da boste lahko sveži vstopili v novo leto.

 

TRANSDERMALNA MEZOTERAPIJA

Transdermalna mezoterapija je postopek, kjer z najnovejšim toplotnim frakcijskim sistemom Tixel na koži naredimo mikro poškodbe, nato pa nanesemo hialuronsko kislino, vitamine, aminokisline in antioksidante, ki spodbujajo nastanek kolagena, obnavljajo celice in gladijo površinske gube. To je ne-invazivna in zelo učinkovita metoda za pomlajevanje kože obraza, rok, vratu in dekolteja. Koža se regenerira, navlaži in postane bolj elastična. Postopek je primeren za ženske in moške vseh starosti.

Postopek z aparatom Tixel je očem prijazen in ne povzroča sevanja. Tretmaji so kratki, neudobja in bolečine pa pacienti skoraj ne čutijo. V zimskem času ponujamo ugodnost:

  • –30 % na paket treh posegov
  • –20 % na posamezni poseg

 

LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAČIC

Kot prvi v Sloveniji, smo uvedli trajno lasersko depilacijo pred skorajda 20 leti in opravili več deset tisoč posegov. Učinkovito odstranjevanje dlak z laserjem je posledica delovanja laserskega žarka na žive dele dlačnega mešička. Laserski žarek določene valovne dolžine se ob prehodu skozi kožo absorbira v pigmentu (melaninu) dlačic, ob tem pa pride do sproščanja toplotne energije in uničenja dlačnega mešička. Na ta način lahko dokončno uničimo le tiste dlake, ki so v trenutku posega v aktivni fazi rasti (5-15 % dlak), zato je postopek potrebno večkrat ponoviti (5-8 ponovitev), da dosežemo čim boljši uspeh.

Postopek z laserjem je neinvaziven, kar pomeni, da deluje preko površine kože in je ne prebada, zato ne pride do zapletov (npr. okužbe), kot pri preostalih metodah odstranjevanja dlak. Po posegih z laserjem se odpravijo tudi težave z vraščanjem dlak.

  • –30 % na paket za predel bikinija
  • –30 % na paket za predel rok
  • –30 % na paket za predel hrbta

V zimskem času vam nudimo BREZPLAČNI POSVET PRED LASERSKIM ODSTRANJEVANJEM DLAČIC.

 

KEMIČNI PILING

Kemični piling (peel, ang. luščenje) je postopek, ki ga v estetski dermatologiji uporabljamo za izboljšanje videza kože. Gre za ne-invazivni postopek, ki je primeren za ženske in moške vseh starosti. S pomočjo kemične raztopine, ki jo nanesemo na kožo, odstranimo odmrle kožne celice in spodbudimo nastajanje novih. Po posegu je koža mehkejša, prožnejša in ima svež videz.

Uporabljamo ga za izboljšanje in glajenje kožne površine in za odpravljanje pigmentacij kože. Z določenimi kislinami lahko uspešno zdravimo nekatere oblike aken in aktiničnih keratoz. Najpogosteje uporabljamo glikolno kislino (izboljša pigmentne lise, omehča grobo in suho kožo, stimulira kožne celice k obnovi, spodbuja tvorbo novih kolagenskih vlaken in ima blag pomlajevalni učinek), salicilno kislino (zdravljenje aken, rosaceeje, deluje protivnetno, izboljša pigmentne lise) in triklorocetno kislino (odstrani povrhnje pigmentne madeže in aktinične keratoze).

  • –30 % na paket treh posegov

 

Dodatne informacije, rezervacije terminov in konzultacije:
T: 01 43 66 330
E: info@arsderma-dcp.si

Ponudba velja od 11. 12. 2017 do 31. 1. 2018.

Priznanje za odličnost po izboru pacientov

Z velikim ponosom sporočamo, da smo tudi letos, že tretje leto zapored, dobili Priznanje za odličnost po...

Še je čas za poletje brez dlačic - izkoristite 50 % popust

Ste se kdaj vprašali koliko časa in denarja vasako leto namenite odstranjevanju dlačic?  Na koliko časa se...

50 % popust za obstoječe stranke

Ste že opravili posvet pred laserskim odstranjevanjem dlačic pa se za poseg še niste opogumili? Ste že imeli...

DERMAPEN 4™ 2+1 gratis

Kaj je DERMAPEN 4™? DERMAPEN 4™ je nova generacija originalne naprave za microneedling, ki jo dermatologi...